Wednesday, 14 March 2012

I've nothing to say about , I`m not strong enough :'(

It's hurt . Semalam patut lah he looks like he doesn't care about me , even ayah sakit n time tu neyra menangis sedih yg teramat sangat , n this what i get ?  oh, what the heck is going on here? people give me bullshit! that was suck man .  " semalam hana text , tak cakap ap pun, die sembang pasal bf die je " , " die txt biy sebab die nak ckp die punya crita " Wht the fucking dumbass . Die amik kesempatan time neyra dlm kesakitan/kesedihan . I hate both of you .

Seriously,I swear,  I cried when i read this text from him  :')

Kenape die berubah , die tak mcm dulu . Die brubahh :(

2 comments:

  1. sabar tau akak , setiap yg berlaku ada hikmahnya :) be strong kayy :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks adik , allah je yang mampu membalas semua nye kan ?

      Delete