Thursday, 29 March 2012

The truth :)

assalamualaikum n very good evening , apa macam sihat ke? Hehe , okayy mcm ni , baru-baru nie ade je kedengaran anjing-2 kat luar sana mempertikai kan dara sy . Sy seorang yg bermaruah just nak menegak kan keadilan , n nak bgtahu benda yg sebenaar-benar nye . First , memang sy akui sy rapat dengan ieki . dia la boyfriend , die la kawan , abang , adik , my teddy , my my my my myyy everythingggg , ieki teach me about life . what did i learnt about life? life is full of happiness, sadness, compliments and others. Tapi sayangg nye , kami bukan ditakdirkan utk bersama :) no matter how was the situation , sy doakan awk bahagia . Heeee . Past , just be past isn'it ?

Okay then , ade laa mulut-mulut puaka yg nak buat sy dgn ieki ni fight , kami nie sebenarnye masih berkawan okay , takade ape benda pun nak buat kiteorg utk saling bermusuhan . Oh , sebelum tu . Yaya lullaby , kau jgn slh anggap pulak , aku update ni semua sebab nak tutup mulut org kat luar sane tuh je oteyhh :)








Sorry okayy , nak bukti yg kiteorg masih berkawan ? Nahh , tengokk ni . N then , lepas nie tolong tutup mulut anda yg mcm tahi tuu , duduk diam diam je . Sebab antara aku dengan ieki tak pernah terjadi ape-ape . well, its a normal thing. Mulut orang tak boleh tutup kan ? Sentiasa nak memburukan kita , but what's the point .Bagi aku satu je sebab iaitu "cemburu" . K la tutup cerita . now puas hati ? Jangan bawa mulut ke sana sini , buka aib org , nati tuhan buka aib ampe kat sana . Last , one more things . Doa insan yg teranaiya selalu dimakbulkan allah . :)
Lagi satu buddy , sy tahu ape yg sy bt . sy masih ada agama , masih ada ibu bapa yg mendidik sy . sy tahu membezakan baik dn buruk . Ape yg sy dpt klw bg brg sy dekat die , sdg kan die xbg ape2 dekat sy . Think, ingat senang2 je ke ? Tapi tak tahu la pulak , klw die rasa teruja bila girls ni kiss nd hug die . Then , heboh satu dunia , body sy ni milik die . Haha , tp sy percaye . ieki tak mcm tu . Kawan2 die sendiri yg melebih mereka cerita . Semua org pernah melakukan kesilapan . Kdg2 memaaf tu lebih baik , dr bergaduh kan ? so sy senyap , iingat kan masalah tu boleh hilang . rupenye bawak sampai sekarang , haish . manusia manusia . mmg takboleh tgok org senang . Sudah sudah lah .

3 comments: